Новини

Новини
Застраховател на годината
28 4 23

Награждават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас

За петнадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на

годината", "Застрахователен брокер на годината". Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 17 май 2023 г. от 19.00 часа в столичния хотел "Маринела", зала "София Гранд".

По традиция отличията се връчват в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии. Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

 Застраховател на годината - Общо застраховане

 Застраховател на годината - Животозастраховане

 Най-динамично развиващо се застрахователно дружество

 Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително задължително пенсионно осигуряване"

 Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване"

 Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество

 Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане

 Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане

 Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

Фондация "Проф. д-р В. Гаврийски" ще връчи за 25-та година своите специални награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане", "За цялостен принос в развитието на българското осигуряване" и "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането" на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.

Очаква се на тазгодишната церемония по връчване на наградите да присъстват над 200 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.

Медийни партньори на годишните награди са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Българска телеграфна агенция, Dnes.bg, Еconomic.bg, Novinite.bg, "Банкеръ", Econ.bg и MoitePari.bg.