Новини

Новини
Energy
25 3 24

ВУЗФ в подкрепа на Energy of Tomorrow

Energy of Tomorrow описва енергийните и технологични решения за по-добро бъдеще на 28 март

Бизнес конференцията ще започне в 13:30 часа в Интер Експо Център

Енергията на бъдещето, ефективното ѝ използване и зеленият ѝ добив са сред значимите теми, които движат света днес. Ето защо експерти от сектора ще насочат вниманието на обществото у нас към своите енергийни и технологични решения за по-добро бъдеще в Energy of Tomorrow. Бизнес конференцията, организирана от икономическия сайт Investor.bg, ще се проведе на 28 март в Интер Експо Център с официално откриване в 13:30 часа.

Първи панел на тема "Регулация и либерализация на пазара за крайни потребители" ще представи начините за преодоляване на трудностите и наваксване на изоставането в развитието на енергийния пазар, регулаторната рамка и ще представи причините за бавното отваряне на енергийния пазар в България. Модератор на дискусията ще бъде Деляна Петкова - редактор с ресор "Енергетика" в Investor.bg. Участници в първи панел са:

"Зелена енергия и иновации" е фокусът на втори панел в бизнес конференцията Energy of Tomorrow. Основни точки в дискусията на експертите ще бъдат развитието и присъединяването към мрежата, производството на зелена енергия и иновациите в сектора. Модератор на втори панел ще бъде енергийният експерт Ралица Николова. Специалисти на сцената за втория панел са:

Събитието на 28 март ще продължи с трети панел на тема "Енергийна ефективност за бизнеса". Технологиите за енергийна ефективност, собствените ВЕИ паркове и тяхното финансиране ще бъдат обсъдени и анализирани от участниците в панела. Модератор на разговора ще бъде Аспарух Илиев - редактор в Investor.bg, а лектори в третия панел са:

Финал на тазгодишното издание на Energy of Tomorrow ще постави панелът на тема ESG, където модератор ще бъде доц. Марина Стефанова - Заместник-декан "Устойчиво развитие, подкрепа и ангажиране" в Стопански факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Участници в дискусията са:

Повече информация за Energy of Tomorrow може да бъде открита на страницата на събитието - Investor Media PRO. Заявете своето присъствие до 26.03.2024 - ТУК.

Генерален партньор на Energy of Tomorrow е ACT. Основни партньори са КЕР ТОКИ ПАУЪР, Електрохолд, SUNOTEC, Аурубис България, А1 България, Главболгарстрой и Shelly Group.

Събитието се организира с подкрепата на Индустриален Холдинг България, МЕТ Енерджи Трейдинг България, АмонРа Енерджи АД, "Рашев и Ко", Електроенергийния системен оператор, Евклипс Енерджи, Devin, LATE CAFÉ & ROASTERY, Винарна Ловико Сухиндол, White Bite Catering и J Point Group.

Институционални партньори са Българската стартъп асоциация (BESCO), Българска финтех асоциация, Френско-българската търговска и индустриална камара, Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Медийни партньори на Energy of Tomorrow са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, сп. BusinessGlobal, Money.bg и HiComm.