Новини

Новини
ВУЗФ отвори ранния си прием на кандидат-студенти за академичната 2023/2024 година
22 11 22

ВУЗФ отвори ранния си прием на кандидат-студенти за академичната 2023/2024 година

Най-престижният частен бизнес университет в България, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), слага официален старт на ранния прием на кандидат-студенти в бакалавърските си програми за академичната 2023/2024 г.

За първа година ВУЗФ отваря толкова рано приема си, предоставяйки възможност на всички дванайсетокласници да си запазят място и да станат част от най-добрия бизнес университет в България.

Ранният прием ще продължи до 31 януари 2023 г., като записалите се в този период ще получат 20% отстъпка от семестриалната такса за първата година.

До тази крайна дата приемът ще се осъществява без кандидатстудентски изпит, само с препоръка от учител.

Приемът във ВУЗФ е ограничен в малки групи, което позволява да се осигури високо качество на обучението и индивидуално отношение към всеки студент. След запълването на групите във всяка програма, приемът ще бъде преустановен.

Документите за кандидатстване за ранен прием могат да се подават на място в университета или онлайн на имейл priem@vuzf.bg.

При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат-студент и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.

ВУЗФ е в топ 4 на най-добрите висши училища в България в направление "Икономика", според най-новото издание на Рейтинговата система на висшите училища в България за 2022 г. Завършилите ВУЗФ са сред най-високоплатените специалисти в направление "Икономика" в България за 2022 г. с облагаем доход от 2956 лв., което нарежда университета в Топ 3 по този показател.

Завършилите бизнес университета успяват да се реализират още по-добре на пазара на труда, като коефициентът на безработица сред дипломантите във висшето училище е сред най-ниските в страната (1.67%).

Процентът на приложение на придобитото висше образование на пазара на труда и реализация по призвание на завършилите ВУЗФ се запазва изключително висок - 67,7%, което отрежда на висшето училище трето място по този показател.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), София, е първото частно висше училище в България, специализирано в областта на бизнеса, икономиката, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството.

ВУЗФ е все по-предпочитан университет, който не работи по стандартите на масовите държавни университети, а комбинира най-доброто от международните и българските стандарти, съчетано с изключително високо ниво на преподаване.

Всяка година ВУЗФ обновява и предлага обучение в нови и модерни специалности, съобразени с нуждите на бизнеса и пазара на труда. Той е сред малкото университети, в които студентите във всички бакалавърски специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за тяхната подготовка.

ВУЗФ предлага обучение силно обвързано с реалния бизнес, както и възможности за практика в големи национални и международни компании, което спомага за успешната професионална реализация на студентите.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна информация за ранния прием във ВУЗФ, може да се възползва от възможността за индивидуална консултация. Консултацията може да се проведе онлайн или на място във ВУЗФ в удобен за него ден и час чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски програми на ВУЗФ може да разгледате ТУК

Научете повече ТУК  или попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.