Новини

Новини
Отворени врати
2 2 24

ВУЗФ отваря врати за бъдещите студенти и представя предимствата на професията „Застраховател“

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) с удоволствие кани всички ученици от 11 и 12 клас на деня на отворените врати, който ще се проведе на 7 февруари 2024 г. от 14:00 часа. Това събитие предоставя уникална възможност на бъдещите студенти да се докоснат до академичната атмосфера, кампуса и да разберат за възможностите, които ВУЗФ предлага не само в областта на образованието, но и за кариерно им развитие в застрахователния и финансов сектор.

Основен акцент в програмата на отворените врати ще бъде ексклузивната гост-лекция на тема "Защо да изберем кариера в застраховането", представена от водещи експерти като Юри Копач, председател на Асоциацията на българските застрахователи, Веселин Ангелов и Нина Колчакова. Съвременният застрахователен пазар претърпява значителни промени, диктувани от технологичния напредък, новите потребителски нагласи и регулаторни изменения. Тези фактори изискват от застрахователните професионалисти не само дълбоки познания в областта на финансите и застраховането, но също така гъвкавост, иновативно мислене и способност за адаптация към новите реалности.

Участниците в инициативата ще получат ценни виждания как образованието във ВУЗФ може да подготви студентите за успешно реализиране в динамично променящата се сфера. Събитието ще предложи и обиколка на кампуса, където бъдещите студенти ще могат да се запознаят с учебните зали, библиотеката и други ключови локации във висшето училище.

Присъстващите ученици ще имат възможността да се срещнат с преподаватели и настоящи студенти, за да научат повече за учебния процес и студентския живот във ВУЗФ. Също така, в деня на отворени врати ще бъде предоставена информация относно учебните програми, специалности, стажове и възможностите за обменни програми като "Еразъм +".

Бизнес университетът е подготвил полезни съвети и препоръки за успех в областите на финансите, застраховането, маркетинга и други сфери на икономиката за всички младежи, които търсят насоки за своето бъдещо кариерно развитие.

За участие в събитието на 7 февруари, учениците или техните наставници могат да попълнят формуляра в сайта: https://vuzf.bg/forms/vuzf-otvoreni-vrati-2024 или да изпратят заявка на имейл: marketing@vuzf.bg.

За присъствие във виртуалните отворени врати на ВУЗФ, моля попълнете долните полета.