Новини

Новини
бг он аир
16 1 24

Студенти от ВУЗФ посетиха студиата на Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV и рекламна агенция Brand New Ideas

Студентите от бакалавърските и магистърските програми по дигитален маркетинг на бизнес университета се запознаха отблизо с работата на телевизионните журналисти, създаването на мултимедийни продукти и новостите в рекламния бранш.

Медийната група Investor Media Group отвори вратите си за любопитните бакалаври и магистри от ВУЗФ, които видяха как протича отблизо телевизионният процес зад кадър и в студиото. Те се срещнаха с водещите лица на малкия екран на двете телевизии. В рамките на посещението си те имаха възможност да зададат своите въпроси към водещите журналисти от ефира на националната телевизия Bulgaria ON AIR - Мария Константинова и Виктор Дремсизов и лицата на бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria - Роселина Петкова и Ивайло Лаков.

Представителите на ВУЗФ успяха да научат повече детайли и за работата в рекламна агенция с помощта на екипа на Brand New Ideas. Експертите им разказаха за спецификите на работния процес в рекламата, както и стъпките за създаване на маркетингови кампании в дигиталните медии. Студентите на ВУЗФ се интересуваха и от предизвикателствата, които срещат специалистите в агенцията при популяризиране и развиване на положителен имидж на водещи компании в България.

С провеждането на подобни срещи с представители на медиите и рекламния бранш, ВУЗФ не спира да предлага различни опции за реализацията на своите студенти, с оглед на професионалното им израстване и кариера.