Новини

Новини
церемония по връчване на дипломи - 2022
16 11 22

Официалната церемония по връчване на дипломите на випуск 2022 ще се проведе на 2 декември

И тази годиина Висшето училище по застраховане и финанси ще проведе официалната си церемония по връчване на дипломите на випуск 2022 на 2 декември от 10.00 часа в аулата на бизнес университета.

По време на церемонията дипломантите ще положат клетва на възпитаниците на ВУЗФ, а ръководството на университета ще връчи дипломите за професор и доцент на проф. Евгениев, проф. Илиева, доц. Михайлова, доц. Я. Димитров. Ректорът на висшето училище, проф. д.ю.н. Борис Велчев, ще връчи и приза Светлината на ВУЗФ на студента, завършил както бакалавърска, така и магистърска степен във ВУЗФ с най-висок успех по време на обучението си и в двете образователни степени. Официален гост на събитието ще бъде проф. д-р Сашо Пенов, министър на образованието и науката. 

Всички дипломанти трябва да заемат местата си в аулата не по-късно от 9:30 ч. Зали 301 и 302 ще бъдат на разположение на дипломантите за обличане на тогите и подготовка за церемонията. 

Дипломантите ще имат възможност да закупят сувенирни абсолвентски шапки на цена от 20 лв. от зала 303. Събитието ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ.

Очакваме всички наши абсолвенти и техните гости, за да направим този ден незабравим празник за всички нас.