Преминали

Преминали
ВУЗФ подарява 2 стипендии за обучение с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите
25 7 22

ВУЗФ подарява 2 стипендии за обучение с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство към всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри. За трета поредна година висшето училище ще проведе два специални видео конкурса в социалните си мрежи, с които да изпита креативността на бъдещите си студенти. А наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление "Икономика", според Рейтинговата система на висшите училища в България.

Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърските специалности във ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на е-mail marketing@vuzf.bg със заглавие хаштаг #IskamVUZF. Във видеото те могат да изберат да отговорят на един от следните въпроси:

Към настоящите студенти на бизнес университета и кандидатите за обучение в магистърските специалности на ВУЗФ предизвикателството е по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути, но с различен хаштаг: #WHYVUZF. Във видеото си, те могат да изберат да говорят по една от темите:

Конкурсът стартира на 25 юли 2022 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 21 август. На 22 август ВУЗФ ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във всеки от конкурсите ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много харесвания.

Най-добрите в двата конкурса ще бъдат обявени на 1 септември в социалните мрежи и на сайта на ВУЗФ. Наградата за победителите е стипендия в размер на 20% от годишната такса за обучение.

Пълните регламенти за двата конкурса може да видите тук:

За #IskamVUZF

За #WhyVUZF

За участие в конкурса е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие.

Декларация за информирано съгласие за конкурса за кандидат-студенти #IskamVUZF

Декларация за информирано съгласие за конкурса за настоящи студенти на ВУЗФ и кандидат-магистри #WhyVUZF

 

Победителите ще бъдат поканени на церемонията по откриването на учебната година на 3 октомври 2022 г., на която ще получат специални грамоти от ректора на ВУЗФ.

Място: ‎гр. София, ул. "Гусла" 1, ВУЗФ