Преминали

Преминали
ВУЗФ отваря за вас вратите си – виртуално!
26 1 22

ВУЗФ организира виртуални отворени врати за февруарски прием

На 26 и 27 януари от 15 ч. ВУЗФ отваря виртуално вратите си за всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри. Нашият екип от експерти и преподаватели ще бъде на живо онлайн, за да ви разкаже за широката гама от академичните ни програми и предимствата на обучението във ВУЗФ. Ще ви споделим за богатото съдържание от видео лекции, които са достъпни за нашите студенти през целия обучителен процес и за всички внедрени модерни, иновативни и високотехнологични форми и методи на преподаване при нас.

                                                                                                          

Ще ви дадем важни насоки около целия кандидатстудентски процес и ще научите как може да станете наши студенти през летния семестър на учебната 2021/2022 и да започнете обучението си през февруари. Ще ви предоставим информация за формите на обучениe и тяхната гъвкавост, възможностите за стипендии, срокове за записване, достъпните ни административни услуги, различни варианти за плащане на семестриалните такси, както и за индивидуалните консултации през целия процес на обучение и мрежа от бизнес контакти, от които можете да се възползвате.

                                                                                                                  

През последните години университетът се доказа като една от най-активните и динамично развиващи се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ е да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите.

                                                                

За нас няма нищо по-хубаво да можем да общуваме с вас и да ви посрещнем тук в кампуса на университета, но ако не успеете да ни посетите, може да го направите и онлайн на 26 и 27 януари в платформата Google meet от всяка точка на света. Ще имате възможност да зададете всички ваши въпроси към нашите преподаватели и консултанти. 

Заповядайте на 26.01.2022, когато ще се срещнем с всички кандидат-бакалаври и на 27.01.2022, когато ще се срещнем с всички кандидат-магистри. Всеки, който желае да присъства може да се регистрирате на имейл: marketing@vuzf.bg или във формата за регистрация по-долу.

Тези от вас, които не успеят да се включат, могат да се възползват от нашите индивидуални консултации, които се провеждат онлайн или на живо в университета след уговорен час.

Ако желаете да се разходите във ВУЗФ може да го направите още сега ТУК

Онлайн срещата ще бъде стриймвана и в страниците на ВУЗФ във Fаcebook и Youtube

 

                                                                   

 

 

Място: онлайн

За присъствие във виртуалните отворени врати на ВУЗФ, моля попълнете долните полета.