Преминали

Преминали
Отворени врати
11 2 21

ВУЗФ организира виртуален ден на отворените врати

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) ще отвори вратите си за всички бъдещи кандидат-магистри и бъдещи студенти, които искат да се запознаят с модерния образователен процес и възможностите за развитие, които предлага учебното заведение. Заради наложените противоепидемични мерки и пандемията от COVID-19, събитието ще се проведе онлайн, посредством усъвършенстваната дигитална платформа на ВУЗФ на 11 февруари от 15,00 часа.

В деня на отворените врати всички потвърдили присъствието си участници ще могат да направят виртуална разходка в сградата на университета, за да видят и да се запознаят от първо лице с условията на преподаване и модерното оборудване на учебните зали, които превръщат ВУЗФ в предпочитан сред бъдещите висшисти университет. Виртуалното събитие има за цел да запознае присъстващите с най-атрактивните магистърски програми, които университетът предлага на своите студенти, като например магистратурата "Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи", която е най-новото допълнение към портфолиото от специалности на ВУЗФ.

На 11 февруари част от водещите преподаватели и партньори на университети, сред които специалисти, практици и експерти в различните сфери на икономиката, ще разкажат и как комуникират със студентите и подходите, които използват при поднасянето на учебния материал. Присъстващите на виртуалния ден на отворените врати ще разберат какво стои зад успеха на ВУЗФ, който за поредна година успява да запази челното си място в Рейтинговата система на висшите училища в България в направление "Икономика".

Всеки, който иска да се запознае с модерния образователен процес, възможностите за професионално развитие и процеса на превръщането на студентите на Висшето училище по застраховане и финанси в новите бизнес лидери, може да се включи в събитието на 11 февруари, като се регистрира на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg, за да потвърди присъствието си.

Приемът за летния семестър на учебната 2020-2021 г. продължава до края на февруари. ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Място: онлайн