Преминали

Преминали
Kolev
27 5 20

ВУЗФ организира уебинар за предизвикателствата пред застрахователния бранш

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава със серията си от безплатни професионални уебинари. Третата подред онлайн дискусия ще се проведе на 27 май 2020 г., от 11 часа, и ще обърне внимание на много важна тема - застраховането и актуалните въпроси и предизвикателства, пред които браншът в България е изправен заради пандемията от COVID-19. По покана на ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, лектор на безплатния уебинар ще бъде председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен директор на ЗАД "Армеец" Константин Велев.

Той ще разгледа и две други важни теми - методиката за определяне на обезщетенията за неимуществени вреди по застраховка "Гражданска отговорност на автомобилистите" и системата бонус-малус по тази застраховка.

Велев е доказан професионалист с над 20-годишен управленски опит на българския застрахователен пазар. Той е един от основателите на държавния застрахователен надзор в България. Като водещ специалист в областта на застрахователното право в България, той има голям принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в областта на застраховането през годините. Велев е дългогодишен член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България - Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Именно от него на 27 май ще имаме възможност да научим какво предстои пред застрахователите в България и по какъв начин пандемията от коронавирус ще се отрази както на бранша, така и на ползвателите на застрахователни продукти.

Местата за уебинара са ограничени. Всеки, който иска да се включи, трябва да се запише предварително до 26 май на е-мейл адрес: marketing@vuzf.bg.

След направена регистрация, всеки участник ще получи персонален линк за достъп до събитието.

Провеждането на безплатните професионални онлайн дискусии е част от дългосрочната мисия на ВУЗФ да работи в полза на обществеността и да подпомогне развитието на икономиката. Тази мисия университетът изпълнява като ежегодно обучава стотици студенти, предоставяйки им ценно ноу-хау и възможности за практика, за да се изградят като новите бизнес лидери в страната. Всяка година бизнес университетът организира десетки професионални конференции, дискусии и събития, на които предоставя трибуна за създаване на решения.

Като част от мисията си да бъде полезна за бизнеса и икономиката на страната, Лабораторията за научно-приложни изследвания към университета VUZF Lab започна да провежда и специални корпоративни обучения за компаниите в широк спектър от теми и области. Научният екип на VUZF Lab разработи и пакет от антикризисни мерки, с които да помогне на държавата да се справи с настоящата икономическа криза, част от които вече са приети.

Място: онлайн