Преминали

Преминали
Лятна бизнес академия
27 6 22

ВУЗФ организира безплатна Лятна бизнес академия за ученици

От 27юни до 01 юли 2022 г. ВУЗФ организирира за поредна година Лятна бизнес академия за ученици 10, 11 и 12 клас,

Тази година Академията ще се проведе на място във ВУЗФ и едновременно с това ще бъде стриймвана в профилите на университета във Facebook и Youtube.

Организираторите са предвидили интересни, полезни и забавани теми за всички посетители.

Сред лекторите бъдат доц. д-р Даниела Илиева, лектор във ВУЗФ и изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет", Виктория Лазарова, бизнес консултант и коуч в български и международни организации, проф. д-р Юлия Добрева е заместник-ректор във ВУЗФ, Юлияна Георгиева, мениджър "Kомуникации и кариерно развитие" във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и IMI медиатор и NLP практик, Стилиян Дамянов, предприемач и изследовател и Иван Ганчев, бизнес треньор и Директор "Обучения".

Академията ще засегне теми обвързани с дигиталния бизнес, за място ни в социалната и бизнес среда. Ще се говорим за криптовалути и какво се знаем и не се знае за тях. Бизнес комуникацията ще се засегне отново и ще се поговори бизнес сторителинг и как може да се използва в наша полза. Учениците ще се ссрещнат с интересни хора, които ще им бъдат полезни в бъдеще.

Всичко това ще бъде подкрепено с много смях, игри и страхотни емоции.

Всяка година лятната бизнес академия на ВУЗФ преоткрива и представя все по- широка палитра по знания на учениците, като вярваме, че по-този начин ще им помогнем да се изградят като по-добри личности и да се ориентират правилно в избора си за кариерно развитие.

Всичките лекциите на академията може да бъдат гледани в профила на ВУЗФ в Youtube и във и Facebook

Всичко за лекторите и програмата може да научите ТУК

 

Място: ВУЗФ, гр. София, ул. “Гусла” № 1.