Преминали

Преминали
млад одитор
4 3 20

Включи се в конкурса "Млад одитор"

За девета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира конкурса "Млад одитор", който ще отличи най-добрите студенти с интереси в сферата на счетоводството и одита. Конкурсът се организира заедно с одиторските дружества "Ейч Ел Би България" ООД и "Захаринова Нексиа" ООД.

Най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование, стажове в специализирани компании. Сметната палата на Република България, която е основен партньор на конкурса тази година, ще връчи награда "Академик Иван Гюзелев" на участника, който се е класирал на второ място.

Конкурсът "Млад одитор" стартира на 4 март, като тази година ще премине през няколко етапа: регистрация, тест, решаване на казус и есе.

1.Първи етап 

Регистрацията на участниците се извършва по време на първи етап от 4 март 2020 г. до 3 април 2020 г. Един участник се счита за регистриран след коректно попълнена и депозирана форма за регистрация. Формата за регистрация може да попълните тук: http://mladoditor.vuzf.bg/?page_id=57

След приключване на срока за регистрация, всеки участник получава на електронната си поща, посочена във формата за регистрация, потребителско име и парола за достъп до профила си в платформата.

Всички участници ще получат тази информация в рамките на периода 6 април - 8 април 2020 г.

2.Втори етап

Тестът ще бъде отворен за решаване от 00:00 ч. на 9 април 2020 г. до 23:59 часа на 23 април 2020 г.

Всеки участник, решил теста с над 60% верни отговори, се допуска до следващия етап от състезанието - решаване на казус.

В момента на приключване на теста всеки участник получава автоматичен отговор от системата дали се допуска до трети етап.

3.Трети етап

Казус + писане на есе са достъпни в онлайн платформата в периода 27 април 2020 г. - 25 май 2020 г. Всеки допуснат участник използва потребителско име и парола от вече направената си регистрация.

Всичко за конкурса може да научите на http://mladoditor.vuzf.bg/.

Място: София, ВУЗФ