Преминали

Преминали
ВУЗФ отправя лятно видео предизвикателство към  всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти
1 7 21

Видео конкурс "Защо искам за уча във ВУЗФ?"

За втора поредна година ВУЗФ организира видео конкурса в социалните си мрежи, с които да изпита креативността на младите хора. А наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление "Икономика", според Рейтинговата система на висшите училища в България и класацията на сп. Forbes.

Кандидат-студентите, които искат да спечелят стипендия за обучение в бакалавърска или магистърска специалност във ВУЗФ, трябва да изпратят свое видео с продължителност до 2 минути на е-mail marketing@vuzf.bg с хаштаг #IskamVUZF.

Видеото може да бъде по една от следните теми:

Конкурсът стартира на 1 юли 2021 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 15 август на marketing@vuzf.bg. След това ВУЗФ ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във конкурса ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много лайкове.

Победителят ще бъде обявен на 15 септември в социалните мрежи на ВУЗФ и ще бъде награден по време на церемонията по откриването на новата академична година във висшето училище на 1 октомври.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ "ЗАЩО ИСКАМ ДА УЧА ВЪВ ВУЗФ?"

За участие в конкурсa е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие, която участниците могат да попълнят на следните линкове:

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за кандидат-студенти "Защо искам да уча във ВУЗФ?"

За контакти и допълнителна информация може да се свържете с Юлияна Георгиева на тел. 02 40 15 807; 0888 443 096, е-mail: marketing@vuzf.bg

Очакваме с нетърпение вашите креативни видеа!

Вижте повече и в youtube канала ни:

 

Място: онлайн