Преминали

Преминали
ВУЗФ отправя лятно видео предизвикателство към  всички кандидат-студенти и към настоящите си студенти
1 7 21

Видео конкурс "MY VUZF"

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство към настоящите си студенти.

За втора поредна година ВУЗФ организира специален видео конкурс в социалните си мрежи, с които да изпита креативността на студентите си. А наградата за победителите е стипендия за обучение във водещия бизнес университет в България в направление "Икономика", според Рейтинговата система на висшите училища в България и класацията на сп. Forbes.

Към настоящите студенти на бизнес университета предизвикателството е по-различно. Желаещите да се включат в конкурса и да се състезават за стипендия за обучение във ВУЗФ, трябва да подготвят видео до 2 минути, като го изпратят по описаните начини с хаштаг - #MyVUZF.

Темите, от които настоящите студенти могат да избират са:

Конкурсът стартира на 1 юли 2021 г. и ще се проведе във Facebook страницата на ВУЗФ. Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 15 август на marketing@vuzf.bg. След това ВУЗФ ще ги направи публични, като ги публикува в своята фейсбук страница, където всеки ще има възможност да гласува за най-креативните и оригинални видеа. За победител във конкурсa ще бъде избран този, чието видео е събрало най-много лайкове.

Победителят ще бъде обявен на 15 септември в социалните мрежи на ВУЗФ и ще бъде награден по време на церемонията по откриването на новата академична година във висшето училище на 1 октомври.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ НА ВУЗФ "MY VUZF"

За участие в конкурсa е необходимо и попълване на Декларация за информирано съгласие, която участниците могат да попълнят на следните линкове:

Декларация за информирано съгласие за онлайн конкурса за настоящи студенти на ВУЗФ "MY VUZF"

За контакти и допълнителна информация може да се свържете с Юлияна Георгиева на тел. 02 40 15 807; 0888 443 096, е-mail: marketing@vuzf.bg

Не се колебайте, участвайте и спечелете!

Вижте повече и в youtube канала ни:

Място: онлайн