Преминали

Преминали
Стартира Лятната бизнес академия на ВУЗФ
21 6 21

Стартира Лятната бизнес академия на ВУЗФ

За поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира своята Лятна бизнес академия за ученици от Х до ХІІ клас. Участието в академията е безплатно и всеки може да доведе свои приятели. Едноседмичното обучение ще се проведе от 21 до 25 юни 2021 г.

Тази година академията ще се проведе на място във ВУЗФ и паралелно лекциите и срещите ще се стриймват във Facebook страницата на висшето училище. Лекциите ще започват всеки следобед от 14:30 и ще продължават до 16 ч.

24 и 25 юни ще бъдат дни на Отворените врати във ВУЗФ. Всеки, който желае да посети и да разгледа университета, може да го направи от 11 до 17 ч. Ще се срещнем индивидуално и ще консултираме всеки желаещ, като поговорим за неговите предпочитания за избор на специалност и кариерно развитие. Програмата през тези дни ще бъде по-интензивна.

През дните на Лятната бизнес академия участниците ще имат възможност да се запознаят с многообразни и интересни теми и казуси в различни сфери от бизнеса. Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнес практиката ще споделят с аудиторията свои ценни идеи и важни моменти от професионалния си опит. Интересът към академията е много силен и в момента продължава записването на ученици от цялата страна. Тази година фокусът на академията ще се насочи към вътрешната мотивация на учениците за успех. Ще се засегне темата за справянето с проблеми и решаването на трудни казуси. Участниците ще разберат защо днес е нужно да си хамелеон в общуването и как да отговориш на средата, в която се развиваш. Това далеч не е всичко, ще ги срещнем и с много интересни и успели българи, който ще им разкажат любопитни истории от техния бизнес и живот.

На 24 юни от 11 ч. при нас ще бъде гл. редактор на Investor.bg Бойчо Попов, който ще разкаже за силата на "добрата история" и как да спечелим последователи. Лекцията е отворена и достъпна за всички. През тези дни ще ви запознаем с всички новости около ВУЗФ, програмите за обучение, възможностите за стипендии, стажове и кариера в най-успешните компании и какви са стъпките да станете студенти в най-бързо развиващия се бизнес университет в България.

Всеки, който желае да се включи в Лятната бизнес академия, може да се регистрира на: marketing@vuzf.bg

Място: ВУЗФ, гр. София, ул. “Гусла” № 1.