Преминали

Преминали
zg
28 5 20

Онлайн церемонията по връчване на годишните награди "Застраховател на годината" и "Застрахователен брокер на годината" за 2019 година

 

Церемонията по връчване на годишните награди "Застраховател на годината" и "Застрахователен брокер на годината" за 2019 годинаще се проведе онлайн на 28 май от 11.00 часа

За дванадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния сектор у нас - "Застраховател на годината" и "Застрахователен брокер на годината".

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 28 май от 11.00 часа във ВУЗФ, която ще се проведе онлайн и ще бъде излъчена на живо във фейсбук страницата на ВУЗФ.

Специални гости на церемонията ще бъдат Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор и Илиана Христова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор".

Ще бъдат връчени отличия в 6 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

За първи път церемонията ще бъде проведена в онлайн формат заради ограниченията, наложени във връзка с епидемията от коронавирус в страната.

Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.

Медийни партньори на годишните награди са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Еconomic.bg, сп. "Икономика", Money.bg, в. "Стандарт", в. "Банкеръ", Inews.bg, Econ.bg, Insmarket.bg.

Място: онлайн