Преминали

Преминали
Представяне
16 9 20

Онлайн представяне на актуалните бакалавърските и магистърските програми на ВУЗФ

 

На 16 септември 2020 г. ВУЗФ ще представи онлайн най-новите си и успешни бакалавърски и магистърски програми заедно със своите бизнес партньори и водещи преподаватели на висшето училище.

Бизнес иновациите и дигиталните технологии, IT анализът и стратегиите, предприемачеството, международният бизнес, финансите и мениджмънта, уменията на новите лидери на бъдещето, са постоянен фокус в обучението, което предлага Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Всички програми на бизнес университета са акредитирани и от Британския акредитационен съвет (The British Accreditation Council), а дипломата на ВУЗФ е международно призната.

Дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, ERP платформи и блокчейн иновации, фасилити мениджмънт, новите (дигитални) медии и кино, управлението на човешките ресурси и лидерството, промените във финансите, банковия мениджмънт и застрахователния бизнес, брокерството и недвижимите имоти, продажбите, одита, счетоводството, приложната бизнес психология и комуникациите, са само част от програмите, които ще бъдат представени.

Как би изглеждало бъдещето, как да се подготвите за него, защо да изберете ВУЗФ и с какво биха могли да ви помогнат бакалавърските и магистърските програми на ВУЗФ - това ще разберете от тези, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател.

И, "от първа ръка", ще получите отговори на своите въпроси от водещи преподаватели на ВУЗФ и партньори на университета.

Ще научите и кои програми с преподаване на английски език стартира ВУЗФ от началото на новата учебна година.

Събитието ще се проведе онлайн на 16 септември по следния график:

от 11.00 часа - представяне на бакалавърските програми

от 15.00 часа - представяне на магистърските програми

Регистрирайте се за участие до 15-ти септември на е-mail: marketing@vuzf.bg или попълнете онлайн формата по-долу, за да получите персонален линк за достъп до събитието.

В формата за участие можете да ни зададете и предварително въпросите си, на които ще отговорим по време на представянето на програмите.

Място: онлайн