Преминали

Преминали
IFF_2019_VUZF
29 11 19

Investor Finance Forum - новите възможности за регионално сътрудничество на капиталовите пазари

Осмото издание на единствената специализирана конференция за индивидуални и институционални инвеститори в България и региона тази година ще се проведе на 29 ноември в Интер Експо Център, София.

Форумът ще събере експерти от Централна и Източна Европа

ВУЗФ е институционален партньор на събитието

Перспективите и възможностите за сътрудничество между регионалните капиталови пазари ще са във фокуса на предстоящия Investor Finance Forum. Последните промени във финансовите регулации и тенденциите в социално отговорното инвестиране също ще бъдат основни акценти на събитието, организирано от Investor.bg.

Конференцията ще открият Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор и доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българската фондова борса и преподавател във ВУЗФ.

За първи път в рамките на Investor Finance Forum ще бъде поставена и темата за социално отговорното инвестиране - ESG (Environmental, Social and Corporate Governance). Практиките, тенденциите и правилата за вземане на инвестиционни решения съобразно устойчивите финанси ще представят Юлия Софронова и Анна Георгиева от Principles for Responsible Investment.

 Програмата и повече информация за форума може да бъде видяна на:

https://financeforum.investor.bg/#forEventContent

 

Място: Inter Expo Center