Преминали

Преминали
слаидер
12 3 24

Гост -лекция с представители на Инвестбанк

На 12 март 2024 г. ВУЗФ има удоволствието да покани всички интересуващи се от света на финансите на две вълнуващи гост-лекции, които ще се проведат от 14:00 часа в зала 501 на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Тези информативни събития са насочени към всеки, който иска да научи повече за последните тенденции в банковия сектор.

Гост-лекцията е с представители на Инвестбанк.

Първата лекция, озаглавена "Ползване на кредит от физически лица - възможност за постигане на личните цели", ще бъде представена от г-н Георги Георгиев, директор на дирекция "Продажби и координация на клоновата мрежа" на Инвестбанк.

 Втората лекция, озаглавена "Банката в ръката ти - тенденции и възможности", ще бъде представена от г-жа Маргарита Стоянова, директор на дирекция "Дигитални услуги и център за обслужване на клиенти" на Инвестбанк. В днешната дигитална ера банките непрекъснато развиват своите онлайн услуги, за да отговорят на променящите се потребителски предпочитания. 

Тези експертни лекции предлагат отлична възможност за студенти да придобият актуални знания и умения, необходими за навигиране в динамичния свят на банковите услуги.

Всеки, който желае да присъства, трябва да се регистрира на marketing@vuzf.bg 

 

Място: София, Висше училище по застраховане и финанси