Преминали

Преминали
финансова академия
15 3 21

Финансова академия за ученици от 11 и 12 клас

За четвърта поредна година ВУЗФ организира безплатна Финансова академия за ученици от 11 и 12 клас, която има за цел да ги потопи в необятния свят на финансите.

И тази година в академията ще има разнообразни дискусии, бизнес игри, срещи с доказани професионалисти, и всичко това съпроводено с много позитивни преживявания.

Ще се разискват различни теми: от проблемите на световните пазари до личните финанси. Ще говорим за пари и парични отношения, за банки и нашите права като клиенти. Ще обърнем специално внимание на темата за кредитите и как да управляваме парите си разумно в един дигитален свят. Няма да оставим на заден план и новите дигитални плащания, които ни предлага съвременната действителност.

Основни лектори ще бъдат водещи преподаватели във ВУЗФ, сред които доц. д-р Радостин Разов, доц. д-р Красимир Тодоров, д-р Бисер Райнов и Марио Каменов.

Академията ще се проведе в онлайн формат в периода 15-19 март 2021 г., от 15:00 ч.

Като част от нея, на 18 март, ще се проведат и виртуални отворени врати за кандидат-студентите. Всеки участник ще може да се запознае с всички иновативни бакалавърски специалности, които ще предложи университетът през учебната 2021/2022 г. Ще ви срещнем с наши преподаватели и кариерни консултанти, с които ще можете да поговорите и да получите полезна информация за избраната от вас специалност.

Участието в академията е безплатно, но поради големия интерес става само след предварителна регистрация на marketing@vuzf.bg.

След успешна регистрация потребителите ще получат пълната програма по отделните модули.

Не се колебайте и се включете в едно виртуално предизвикателство на ВУЗФ.

Място: онлайн