Преминали

Преминали
Employ
28 9 21

Финална конференция по проект EMPLOY

Имаме удоволствието да Ви поканим на финалната конференция по проект EMPLOY, която ще се проведе онлайн на 28 септември 2021 г. от 9:30 ч. чрез платформата Goggle meet.

По време на събитието ще представим постигнатите резултати, онлайн платформата за менторство EMPLOY Mentoring e-Hub, наръчник на уменията и компетенциите, които младите хора трябва да притежават за успешно реализиране на трудовия пазар и инструментариум с политики, съдържащ основните изводи от проекта и добри практики за премахване на бариерите и овластяване на младите хора.

На участниците ще се предостави безплатен достъп до платформата, в която могат да се регистрират като ментори и чрез нея да работят с младите хора. Ще се дискутира ролята на ментора и развитието на бизнес средата в професионалното развитие на младите хора в риск, ролята на държавата и други методи за интегрирането им на Европейския трудов пазар.

В конференцията ще вземат участие представители на всички партньори по проекта от България, Турция, Италия, Словения и Унгария, както и преподаватели и студенти на ВУЗФ и представители на различни младежки организации, бизнеса, специалисти по кариерно ориентиране и др.

Всеки участник ще получи сертификат за участието си.

Конференцията е отворена и безплатна за всички желаещи да участват.

Регистрацията за събитието продължава до 27 септември 2021 г. на marketing@vuzf.bg

Събитието ще бъде достъпно на следния линк: meet.google.com/kgu-xggx-dec

След направена регистрация, всеки участник ще получи и персонален линк за достъп до събитието.

Работни езици на конференцията: Български и Английски.

Програмата може да я видите ТУК

Oчакваме ви!

Място: онлайн

За присъствие в коференция, моля попълнете долните полета.