За ВУЗФ

ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста
ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици
ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици
ВУЗФ организира Лятна бизнес академия за ученици
12 Юни 2018

За четвърта поредна година Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира  своята Лятна бизнес академия за ученици от Х до ХІІ клас. Участието в академията е безплатно и всеки може да доведе свои приятели.
Едноседмичното обучение стартира на 25-ти и ще продължи до 29 юни т. г. През тези дни участниците ще имат възможност да се запознаят с многообразни и интересни теми и казуси в различни сфери от бизнеса. Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнес практиката ще споделят с аудиторията свои ценни идеи и важни моменти от професионалния си опит. Интересът към академията е много силен и в момента продължава записването на ученици от цялата страна.
Амбицията на тазгодишните занимания е да се насочат учениците към бъдещия им избор на образование и професия – поради това дните на академията ще бъдат тематично разпределени: маркетинг, финанси, бизнес коуч, кариерна ориентация, бизнес психология. ВУЗФ се стреми да даде възможност на учениците да се ориентират навреме и да открият своите силни страни.
Освен лекционната част, участниците в Лятната академия ще се срещнат и с млади и амбициозни мениджъри и предприемачи, които са създали успешен бизнес в България. Идеята, че добра професионална кариера и бизнес може да се изгради само в чужбина – ще бъде подложена на критично изпитание…
Младите "академици" ще имат възможността да участват в различни уъркшопи, да се включат в игрови занимания, както и да преживеят много забавни моменти.
Всеки, които желае, може да се регистрира на:  marketing@vuzf.bg

 
всички новини
Разработка от Калипърс